Skip to main content

Jubilarissen gehuldigd en officieel afscheid

Datum: zaterdag 14 januari 2023 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Vrijdagavond 13 januari zijn tijdens het jaarlijkse nieuwjaarseten van KNRM reddingsstation Noordwijk drie jubilarissen gehuldigd en is er afscheid genomen van twee plaatselijke commissie leden en een operationeel inspecteur.

De feestelijke avond was voor alle bemanningsleden met hun partner en werd gehouden in restaurant Beach Club C in Noordwijk. Tussen de gerechten door werden een aantal korte toespraken gehouden waarbij de jubilarissen door burgemeester van Noordwijk werden gehuldigd. De jubilarissen waren plv. schipper Dhr. T. van der Linden (30 jaar actief), motordriver Dhr. V. Wuijster (25 jaar actief). En Seatrack chauffeur Dhr. P. Beugelsdijk 15 jaar actief binnen KNRM reddingsstation Noordwijk.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.