Auto neemt verkeerde afslag en rijdt zich vast op strand

Auto neemt verkeerde afslag en rijdt zich vast op strand

12 februari 2023

Noordwijk- Voor een dame op leeftijd verliep haar autorit afgelopen zondag (12/02 om 20:15u.) niet helemaal zoals gepland. De dame nam ter hoogte van de Langevelderslag in Noordwijk per ongeluk een verkeerde afslag en reed daarbij met haar auto een strandafrit af en kwam midden op het strand tot stilstand. De vrouw reed zich bij het incident helemaal vast waardoor haar voertuig moest worden losgetrokken.

Het KNRM Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) werd ter assistentie gevraagd en is ter plaatse gekomen om de auto los te trekken en terug op de openbare weg te zetten. Een opgave die voor het krachtige Kusthulpverleningsvoertuig in de meeste gevallen weinig problemen oplevert. 

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De geschrokken dame is door de bemanning van het KNRM Kusthulpverleningsvoertuig bemanning gerustgesteld en kon haar weg niet veel later weer vervolgen.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij