Skip to main content

Auto neemt verkeerde afslag en rijdt zich vast op strand

Datum: zondag 12 februari 2023 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Noordwijk- Voor een dame op leeftijd verliep haar autorit afgelopen zondag (12/02 om 20:15u.) niet helemaal zoals gepland. De dame nam ter hoogte van de Langevelderslag in Noordwijk per ongeluk een verkeerde afslag en reed daarbij met haar auto een strandafrit af en kwam midden op het strand tot stilstand. De vrouw reed zich bij het incident helemaal vast waardoor haar voertuig moest worden losgetrokken.

Het KNRM Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) werd ter assistentie gevraagd en is ter plaatse gekomen om de auto los te trekken en terug op de openbare weg te zetten. Een opgave die voor het krachtige Kusthulpverleningsvoertuig in de meeste gevallen weinig problemen oplevert. 

De geschrokken dame is door de bemanning van het KNRM Kusthulpverleningsvoertuig bemanning gerustgesteld en kon haar weg niet veel later weer vervolgen.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.