Skip to main content

Een drukke zaterdag met vier alarmeringen voor KNRM station Noordwijk

Datum: zaterdag 26 oktober 2019 | Sectie: Noordwijk aan Zee

KNRM station Noordwijk heeft afgelopen zaterdag zijn handen vol gehad aan in totaal 4 alarmeringen op een dag. De bemanning van het KNRM station was al vroeg in de ochtend bezig met groot onderhoud aan het materieel toen de eerste melding binnen kwam. En bij die ene melding bleef het niet. Zie hieronder het verdere verloop van de dag.

10:45 Alarmering 1 (Prio 1) Kusthulpverleningsvoertuig.
Strandgangers zien vermoedelijk een drenkeling in zee t.h.v. de Koningin Wilhelmina Boulevard. Eenmaal ter plaatse ontstond twijfel dat het ook wel eens een zeehond kon zijn.
Het KNRM Kusthulpverleningsvoertuig heeft een aantal zoekslagen langs de waterlijn gemaakt maar er werd niets aangetroffen.

14:08 Alarmering 2: (Prio 2) Reddingboot. Kitesurf uitrusting aangetroffen t.h.v. de vuurtoren (strandafrit 18). Oozaak hulpverlening: Trapeze afgescheurd.

14:45 Alarmering 3: (Prio 3) Reddingboot. Kitesurf uitrusting aangetroffen t.h.v. strandafrit 19. Oorzaak hulpverlening: Lijnen vlieger gebroken.

18:50 Alarmering 4: (Prio 1) Kusthulpverleningsvoertuig i.s.m. Politie en Ambulancedienst.
Persoon onwel op het strand ter hoogte van strandafrit 13.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.