Skip to main content

Catamaranzeiler ontsteek noodfakkel

Datum: zondag 19 mei 2024 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Zondagmiddag omstreeks 12:40 uur is de reddingboot Paul Johannes en het Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) van KNRM reddingstation Noordwijk gealarmeerd (prio 1) voor een catamaran in problemen. Ter hoogte van strandafrit 21 had een catamaranzeiler op zee een rode noodfakkel afgestoken waarna diverse omstanders het alarmnummer belde. Nadat het Kusthulpverleningsvoertuig op het strand arriveerde bleek de hulpbehoevende catamaran al op eigen kracht aan land te zijn gekomen. Na enige verificatie met de hulpbehoevende werd de alarmering al snel ingetrokken en kon de reddingboot onverrichter zake retour station.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.