Skip to main content

Zoekactie naar vermist persoon

Datum: zaterdag 11 mei 2024 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Zaterdagavond omstreeks 23:25 uur zijn diverse hulpdiensten gealarmeerd (prio 1) voor een zoekactie voor de kust van Noordwijk. Ten bate van het incident werden de strandpolitie, ambulancedienst, KNRM reddingstation Katwijk en KNRM reddingstation Noordwijk ingezet. De reddingboot Paul Johannes heeft vlak onder de kust een aantal zoekslagen uitgevoerd en de strandpolitie en het Kusthulpverleningsvoertuig van Noordwijk hebben de waterlijn afgezocht. Na een korte zoektocht werd de vermiste persoon in goede gezondheid aangetroffen.

 

Denk je aan zelfmoord? Heb jij iemand in je omgeving waar je je zorgen om maakt of wil je advies of heb je behoefte aan een luisterend oor? 113 zelfmoord preventie is er voor je. Je kunt geheel anoniem bellen of chatten. Bel gratis 0800-0113 of kijk op www.113.nl

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.