Skip to main content

Bemanning KNRM station Noordwijk aan de start van de 10 van Noordwijk

Datum: zondag 14 juli 2019 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Het onder alle omstandigheden varen en redden met een reddingboot is een fysiek en mentaal zware klus en niet geheel zonder risico. Er moet soms in extreme omstandigheden gewerkt worden.
Het is daarom erg belangrijk dat onze bemanningsleden zowel mentaal als fysiek fit zijn.
KNRM station Noordwijk traint buiten de reguliere oefeningen met het materieel ook regelmatig conditioneel in de duinen. En omdat het fijn is om ergens naartoe te trainen doet de bemanning van KNRM station Noordwijk jaarlijks mee aan de 10 van Noordwijk. Een hardloopwedstrijd over zowel 5 als 10 kilometer voor het goede doel (de Edwin van der Sar Foundation).

Ook dit jaar stonden de bemanningsleden van KNRM station Noordwijk weer met een grote ploeg aan de start om daarbij ook hun gewonnen business bokaal van vorig jaar te verdedigen.
Helaas moesten de KNRM’ers die bokaal dit jaar afstaan maar dat maakte de pret er zeker niet minder om. Het was weer een sfeervol evenement met een groot aantal deelnemers.

Op naar volgend jaar!

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.