Skip to main content

Prio 1 zwemmer vermist

Datum: maandag 08 juli 2019 | Sectie: Noordwijk aan Zee

KNRM station Noordwijk werd vanavond omstreeks 22:30u gealarmeerd voor een vermiste zwemmer ter hoogte van strandpaviljoen De Zeester. Er waren twee personen in zee gaan zwemmen waarna maar een persoon op strand terugkeerde. Hierop werd onmiddelijk alarm geslagen voor de Noordwijkse strand politie, KNRM station Noordwijk en KNRM station Katwijk. De reddingboot Paul Johannes van Noordwijk was als eerste op de aangegeven locatie en is direct gestart met het maken van zogeheten zoekslagen maar al bij de eerste zoekslag werd het alarm ingetrokken. De tweede persoon bleek zich (van geen kwaad bewust) al op een hotelkamer te bevinden. Hierna zijn alle hulpverlenings instanties weer gerust huiswaarts gegaan.

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.