Skip to main content

Kusthulpverleningsvoertuig Noordwijk ingezet voor vermist persoon

Datum: donderdag 25 juli 2019 | Sectie: Noordwijk aan Zee

Omstreeks 19:45 ontving KNRM station Noordwijk het verzoek of het kusthulpverleningsvoertuig bijstand kon bieden t.b.v. een vermist persoon ter hoogte van de Koninging Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. De persoon was al geruime tijd vermist en daarom werd de zoekactie opgeschaald met meerdere hulpdiensten zoals rijdende eenheden van de Politie, een Politie helikopter, Reddingsbrigade Noordwijk, KNRM Noordwijk en KNRM Katwijk en de Boswachterij. Ook is er een burgernet melding verzonden. Na enige tijd ontvingen de hulpdiensten een telefoontje van een strandpaviljoen dat zij de vermiste persoon in goede gezondheid hadden aangetroffen. Einde actie! ?

Noordwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.