Skip to main content

Teambuildings oefenochtend

Datum: zaterdag 31 oktober 2015 | Sectie: Neeltje Jans

Bij de activiteiten van de KNRM is teambuilding erg belangrijk, vandaar dat er tijdens de maandelijkse oefenochtend iets anders dan anders op de planning stond...

Deze oefenochtend stond speciaal in het teken van teambuilding. Vandaag was er door Ger, eigenaar van Klussenbedrijf Boot uit Burgh-Haamstede een buitenactiviteit bij "klimbos Zeeuwse helden" verzorgd.

Na een korte kliminstructie kon de bemanning zich uitleven op 1 van de 5 verschillende klimroutes met diverse hindernissen in de bomen.

Na afloop is de innerlijke mens nog ruimschoots verzorgd door Ger. Alle aanwezigen hebben zich prima vermaakt en danken Ger hiervoor.

Neeltje Jans

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.