Grote donaties tijdens bemanningsvergadering

18 oktober 2017

Tijdens de bemanningsvergadering op station Neeltje Jans is er door de stichting Charity & Sport van Rob Visser een donatie gedaan van €13.000,- Dit omdat de stichting helaas zal worden opgeheven.

In september 2016 sprokkelde de organisatie van Rob al 55.000 euro bij elkaar voor de KNRM met een Helden van de Zee Feest.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Als gevolg op dit benefiet diner in 2016 is Rob verkozen tot de winnaar van de Gouden wimpel 2016 van de KNRM.

Omdat Rob zich helemaal thuis voelt op station Neeltje Jans schonk hij woensdag ook zijn dik verdiende gouden wimpel aan het reddingsstation Neeltje Jans.

Na alle prachtige prestaties en gebaren naar de KNRM had Rob echter niet in de gaten dat ervoor hem ook een verrassing stond te wachten. In het bemanningsverblijf is de Rob Visser zaal onthuld, held van Neeltje Jans. Dit omdat wij Rob zeer dankbaar zijn voor al zijn inzet ten bate van de KNRM.

Rob zal zich nog steeds blijven inzetten als fondsenwerver voor de KNRM en zal zich o.a. richten op het zoeken naar en onderhouden van de “vrienden van Neeltje Jans”

Tot slot is er op deze avond ook nog een donatie gedaan door de schoonouders van Rob. Door het echtpaar Ger en Nel Romers is hun gezamenlijke leeftijd 167 jaar in geld gedoneerd aan de KNRM, ook dit is een prachtig initiatief en we hopen dat er nog vele dit initiatief zullen volgen.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij