Skip to main content

Koopmansdank vaart uit voor kotter met motor storing

Datum: maandag 23 oktober 2017 | Sectie: Neeltje Jans

Maandag avond rond 19:30 uur is de reddingboot Koopmansdank uitgevaren voor een garnalen kotter met motor problemen nabij de Geul van de Banjaard 7.

Eenmaal bij de kotter gearriveerd is er een sleeptros over gegeven aan de bemanning van de kotter, en kon de terug reis naar Neeltje Jans worden ingezet.

Rond 21 uur bereikte de Koopmansdank Neeltje Jans en is de kotter net voor de haven langszij genomen om beter te kunnen manoeuvreren. Omdat het al bekend was dat er op de loswal aan buiten zijde geen plaats was is de sluis besteld. Hierna is de kotter door de sluis gesleept en veilig afgemeerd aan de loswal aan de binnenzijde van Neeltje Jans.

Rond de klok van half 11 was de Koopmansdank weer terug op het station

Neeltje Jans

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.