Skip to main content

Een andere wind

Datum: zaterdag 15 december 2018 | Sectie: Neeltje Jans

Na 14 jaar trouwe dienst gaat schipper Johannes Post de KNRM verlaten. Per 1 januari gaat Johannes beginnen met zijn nieuwe avontuur om de noord. Johannes zal gaan werken als locatiemanager bij de visafslag in Den Oever. Daarmee verlaat hij, samen met zijn vrouw, Zeeland om terug te keren naar de streek waar hij opgroeide.

Johannes zal worden opgevolgd door Eric van Der Linde. Eric is sinds 2013 opstapper bij station Neeltje Jans. Eric neemt daarmee afscheid van zijn carrière als stuurman op de grote handelsvaart.

Namens de bemanning, de plaatselijke commissie en de KNRM wensen we Eric vele veilige mijlen en een behouden vaart toe als nieuwe schipper van KNRM station Neeltje Jans. En natuurlijk wensen wij Johannes alle goeds en veel plezier in zijn nieuwe baan. De koffie staat altijd klaar.

Neeltje Jans

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.