Nieuwe slangen voor bergingspomp KNRM Medemblik

Nieuwe slangen voor bergingspomp KNRM Medemblik

3 april 2020
Medemblik

Vrijdag heeft schipper Wouter de Boer van KNRM Medemblik twee nieuwe slangen in ontvangst genomen uit handen van de heer Hendrickx van het bedrijf Fireware uit Wieringerwerf. Wel op gepaste afstand natuurlijk, vanwege het corona virus.

Fireware, een bedrijf gespecialiseerd in realistische oefeningen in de hulpverleningsbranche, en KNRM Medemblik werken al langere tijd samen. Daarbij ondersteunt Fireware het reddingsstation in Medemblik ondersteunt met  het opzetten van realistische oefeningen.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Tijdens één van de oefeningen bleek dat de slangen van de bergingspomp aan boord van reddingboot Bernardine aan vervanging toe waren. Fireware heeft daarom twee nieuwe speciaal gemaakte slangen gesponsord. Deze slangen zijn extreem kort, namelijk 5 meter. Dit vanwege de vaak beperkte ruimte aan boord. Daarnaast hebben ze een verhoogde slijtvastheid.

Het KNRM reddingsstation van Medemblik is blij met de ondersteuning vanuit Fireware.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij