Assistentie ambulancedienst

Assistentie ambulancedienst

4 februari 2020
Medemblik

Dinsdagavond zijn bemanningsleden van KNRM Medemblik ingezet ter assistentie van de ambulancedienst. Zij hebben geholpen bij de evacuatie van een persoon aan boord van oud-vrachtschip.

Bij de havendienst kwam het bericht binnen dat de ambulancedienst onderweg was naar een persoon aan boord van een oud-vrachtschip in de Westerhaven van Medemblik. Toen bleek dat het ambulancepersoneel hulp kon gebruiken voor de evacuatie van deze persoon zijn bemanningsleden van KNRM Medemblik opgeroepen ter assistentie.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Er waren al een aantal personen aanwezig in het boothuis vanwege de voorbereiding op de wekelijkse oefenavond. Hierdoor waren zij snel ter plaatse in de Westerhaven. Met vereende krachten is de persoon naar de gereedstaande ambulance vervoerd.

Tijdstip: 19:00 uur
Wind: Noord 3 bft
Actie: 1 - 2020

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij