Negen vrijwilligers Andijk-Medemblik onderscheiden

Negen vrijwilligers Andijk-Medemblik onderscheiden

22 juni 2022

Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid voor jarenlang reddingswerk

Tijdens een midzomeravondbijeenkomst in het Stoommachinemuseum in Medemblik zijn dinsdagavond negen vrijwilligers van de KNRM-reddingstations Medemblik en Andijk onderscheiden met de vrijwilligersmedaille voor Openbare Orde en Veiligheid (OOV). Zij kregen de medaille voor hun jarenlange inzet als vrijwilliger/bemanningslid van de reddingboten.

Broos Docter voor ruim 20 jaar bij KNRM Medemblik. Chris de Lange en Menno Betzema voor 15 jaar bij KNRM Andijk. Wouter de Boer, Arno van Beurden en Edwin Kuiper voor 10 jaar bij KNRM Medemblik en Marc Sauer, Richard Kloetstra en Jan den Hartog voor 10 jaar bij KNRM Andijk.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De onderscheidingen werden uitgereikt door burgemeester Frank Streng van Medemblik, die tevens voorzitter is van de plaatselijke commissie van KNRM Medemblik-Andijk waar de twee reddingstations toe behoren. De burgemeester bedankte in zijn toespraak naast de gedecoreerden alle aanwezige vrijwilligers voor hun belangeloze vrijwillige inzet voor het reddings- en hulpverleningswerk op het IJsselmeer, in het bijzonder ook tijdens de beperkingen door de coronapandemie in de afgelopen jaren.

Op de foto: Van links naar rechts staand: Burgemeester Frank Streng, Marc Sauer, Richard Kloetstra, Broos Docter, Edwin Kuiper, Jan den Hartog. Voorste rij: Cris de Lange, Wouter de Boer, Arno van Beurden en Menno Betzema.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij