Skip to main content

Mooie donatie voor KNRM na huwelijk

Datum: dinsdag 31 juli 2018 | Sectie: Medemblik

Dinsdagavond kwamen Michiel en Miryam Scheele-de Brouwer langs tijdens de oefenavond van KNRM station Medemblik om een mooie donatie te doen aan de KNRM. Op 1 juli 2018 zijn zij getrouwd in Medemblik en het geld wat zij van hun gasten ontvangen hebben, willen ze graag aan goede doelen schenken. Het KNMR station in Medemblik is hier één van.

Bij het overhandigen van de cheque met €850 aan stationsschipper Wouter de Boer, gaf Michiel een toelichting over de donatie aan de KNRM. Michiel en Miryam hebben altijd al een binding gehad met water en beiden veel gevaren. Verder zijn ze al jaren actief binnen de Scouting van Medemblik. Mede naar aanleiding van een hulpverlening van de KNRM aan een groep van de scouting vorig jaar (lees hier het verslag) wilden ze graag hun waardering tonen aan de bemanningsleden van de KNRM.

Michiel noemde met name de vrijwillige inzet van de KNRM bemanningsleden, die 24 uur per dag klaar staan om uit te varen en daavoor soms risicovolle situaties moeten opzoeken. De bijdrage komt ten goede aan materiaal voor het reddingsstation maar zeker ook voor de bemanning.

Namens alle bemanningsleden van KNRM reddingstation Medemblik bedanken we Michiel en Miryam voor hun mooie donatie aan het station.

Medemblik

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.