Vrijwilligers KNRM Marken live in 'Zukke Zorgen'

14 maart 2017
marken

Woensdag 15 maart in het radioprogramma “Zukke Zorgen” van 19:00 uur t/m 21:00 uur vertellen een aantal vrijwilligers van reddingstation Marken over hun ervaring bij de KNRM als vrijwilliger en waarom zij dit zo belangrijk vinden.

Mocht je thuis vragen hebben aan KNRM-ers Sijmon Zondervan, Mathijs Boes, Auke Teerhuis of Hylke Woudt? Bel dan op 0299-369916 de redactie tussen 19:00 en 21:00 uur of mail naar zukkezorge@rtvlove.nl. Je komt dan live in de uitzending!

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

De vrijwilligers van de KNRM worden professioneel opgeleid. Het complete opleidingspakket bevat meer dan zeven opleidingen en cursussen. Alle reddingstations hebben een wekelijks een oefenavond waar getraind wordt op alle aspecten van het reddingwerk.

De KNRM is dé hulpverlener op het water. Reddingboten en vrijwilligers zijn 24 uur per dag beschikbaar voor (spoedeisende) hulp op zowel zee als binnenwater. Dit alles zonder overheidssubsidie en mede dankzij ruim 100.000 donateurs.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij