Skip to main content

Vrijwilligers KNRM Marken live in 'Zukke Zorgen'

Datum: dinsdag 14 maart 2017 | Sectie: Marken

Woensdag 15 maart in het radioprogramma “Zukke Zorgen” van 19:00 uur t/m 21:00 uur vertellen een aantal vrijwilligers van reddingstation Marken over hun ervaring bij de KNRM als vrijwilliger en waarom zij dit zo belangrijk vinden.

Mocht je thuis vragen hebben aan KNRM-ers Sijmon Zondervan, Mathijs Boes, Auke Teerhuis of Hylke Woudt? Bel dan op 0299-369916 de redactie tussen 19:00 en 21:00 uur of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je komt dan live in de uitzending!

De vrijwilligers van de KNRM worden professioneel opgeleid. Het complete opleidingspakket bevat meer dan zeven opleidingen en cursussen. Alle reddingstations hebben een wekelijks een oefenavond waar getraind wordt op alle aspecten van het reddingwerk.

De KNRM is dé hulpverlener op het water. Reddingboten en vrijwilligers zijn 24 uur per dag beschikbaar voor (spoedeisende) hulp op zowel zee als binnenwater. Dit alles zonder overheidssubsidie en mede dankzij ruim 100.000 donateurs.

Marken

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.