Skip to main content

FOTOWEDSTRIJD - Vaar jij straks mee?!

Datum: donderdag 06 juni 2024 | Sectie: Marken

maak een toffe foto met ons nieuwe informatiebord

Wij maken het extra leuk om eens langs ons station te wandelen! Maak een toffe, leuke, stoere, gezellige foto van jezelf met het nieuwe INFORMATIEBORD. En jij maakt kans op leuke prijzen

WAT KAN JE WINNEN?

Iedereen die meedoet maakt kans op een unieke en toffe KNRM waterfles! De echte winnaar wordt de donateur, want sta je MET je KNRM donateurspas op de foto dan maak je kans op een vette bonusprijs: meevaren op een van onze reddingboten!

ZO DOE JE MEE!

Maak die toffe foto al dan niet met je donateurspas. Wij hebben al een voorproefje gegeven, maar dit kan jij uiteraard beter!

Plaats de foto op social media:

  • Instagram en tag ons @knrmmarken
  • Facebook en tag @KNRM Marken.
  • Stuur e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je de foto instuurt, accepteer je de voorwaarden van de fotowedstrijd. Meedoen kan t/m vrijdag 12 juli 2024!

Wij kijken uit naar jouw foto!

En om je straks te ontvangen op ons reddingstation. 🛟

ACTIEVOORWAARDEN

Inzending van een foto voor deze wedstrijd houdt automatisch in dat je de de actievoorwaarden accepteert. Indien met de ingezonden foto op welke manier dan ook inbreuk wordt gemaakt op auteursrechten, portretrechten of andersoortige rechten van derden, dan is de deelnemer daarvoor geheel zelf verantwoordelijk. KNRM Marken is gerechtigd om inzendingen te weigeren die niet aan de voorwaarden voldoen, maar is niet verplicht om een weigering te onderbouwen. De foto’s worden door KNRM Marken alleen gebruikt voor publicatie over de fotowedstrijd. Om mee te doen aan de wedstrijd worden contactgegevens van social media gebruikt of de informatie uit de e-mail. Gegevens van deelnemers worden uitsluitend gebruikt om met de winnaars contact op te nemen of als bronvermelding bij publicatie. De winnaars krijgen persoonlijk bericht via DM of e-mail. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. We maken de winnaar bekend op onze social media kanalen. Meedoen kan t/m 12 juli 2024.

Marken

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.