Station Lelystad voorbereid op mondmasker plicht :-)

Station Lelystad voorbereid op mondmasker plicht :-)

15 november 2020

Inmiddels is het al een steeds groter wordend "normaal", boodschappen doen met een mondmasker, of op straat op drukkere momenten. 
Dat de afgelopen tijd en de komende periode anders verloopt dan we eigenlijk zouden willen is een feit. Daar kunnen we helaas niet meer onderuit.  Ook voor ons station houd dit in dat er weinig tot niet geoefend word, dus de vaste donderdagavond komt wat te vervallen. Er kan wel via Zoom wat contact gehouden worden, en wat theorie is altijd handig, maar het liefst varen we of komen we "live" bij elkaar.  Dat er naast onze bemanning ook echtgenotes heel erg handig zijn bleek deze week, toen als verassing van Maickel en zijn vrouw Corina bij ons allemaal een heus KNRM mondmasker in de brievenbus lag! Een hoop tijd en energie ging in deze superfijne maskers zitten.  Gemaakt van oude jaarwimpels van de KNRM, zo worden ze erg goed hergebruikt! Onze bemanning en helpers aan wal kunnen nu ook op het droge veilig naar buiten :-) 
 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij