Reddingbootdag 13 mei: met de Van Wijk op ons station!

Reddingbootdag 13 mei: met de Van Wijk op ons station!

4 mei 2023

Goed nieuws: van 11 tot en met 14 mei is de reddingboot Van Wijk extra op ons station aanwezig. Dit houd dus in ook met reddinbootdag op zaterdag 13 mei.  Een mooie kans om als donateur kennis te maken met het prototype van deze klasse. In de nabije toekomst zal ook dit type bij ons op het station liggen. Op reddingbootdag is hij niet alleen te bezichtigen, uiteraard gaan we hier ook rondvaarten mee doen. Een uitgelezen kans om als donateur een mooie tocht over het Markermeer te maken in dit nieuwe type reddingboot.  Onze eigen reddingboot, de Bert en Anneke Knape, zal er natuurlijk ook zijn om bezichtigd te worden.

We starten de dag om 10 uur met varen. Er zal voor de kleinere bezoekers onder ons weer een springkussen zijn en een leuke speurtocht. Bekijk het boothuis en bezoek de stand met merchandise. Ook voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Reddingsbrigade Lelystad zal ook weer met een groep aanwezig zijn.  Dus kom 13 mei tussen 10 en 16 uur naar Bataviahaven in Lelystad! 

 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij