KNRM Zuiderzeerace: roeien van Marken naar Lelystad

KNRM Zuiderzeerace: roeien van Marken naar Lelystad

21 mei 2022
Lelystad

Eindelijk kan ons reddingstation de vijfde editie van de Nationale Historische Reddingbootdag (NHRD) houden op 19 juni 2022. Dit valt wederom tegelijkertijd met de Oldtimerdag. Naast de nodige historische reddingboten staat ook de hele kade en rondom Batavia Haven vol met oldtimers! Genoeg om naar te kijken dus. 

Vorig jaar heeft de historische roeireddingboot L.A Buma als alternatief voor de NHRD geroeid. Van Marken naar Lelystad, een tocht van ongeveer 28 kilometer. Dit jaar willen we er een echte race van maken! Hiervoor zijn natuurlijk meer roeiboten nodig dan alleen de LA Buma. Zij willen graag competitie, wie durft het aan?
Heb je een HT-nummer, en genoeg roeiers om de strijd aan te gaan? Geef je op door te bellen met het nummer uit de flyer!  Wil je niet roeien, maar vind je het wel een goed doel om te sponsoren: 
https://lelystad.samenvoorknrm.nl/project/nhrd

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Dankzij de giften kunnen wij deze mooie dag weer organiseren, ook voor ons zijn helaas kosten om de historische schepen naar Lelystad te halen gestegen.  Doe mee, doneer, en vooral: kom langs op 19 juni in Bataviahaven! 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij