30 april Reddingbootdag bij Station Lelystad!

30 april Reddingbootdag bij Station Lelystad!

14 april 2022

Eindelijk mag het weer! Twee jaar achter elkaar kon het niet doorgaan, maar 30 april gaan we weer los. Reddingbootdag!  Een mooie dag voor onze huidige en toekomstige donateurs. Van 10-16u staat onze bemanning klaar om u te verwelkomen en mee te nemen in en rond het boothuis. Op de wal is er ook genoeg te zien. Wij worden deze dag vergezeld door

- Vaargroep Flevoland
- Vaargroep 't Palet
- Brandweer Flevoland
- Springkussen (alleen voor de kinderen :-)) De inwendige mens is ook niet vergeten, er worden weer hamburgers gebakken met dank aan snackbar GABO uit Lelystad, en er is ook drinken verkrijgbaar. Opbrengsten volledig ten goede voor de KNRM.  Afhankelijk van eventuele inzetten wordt er uiteraard gevaren met reddingboot Bert en Anneke Knape. Dit is voor onze donateurs. Dus wilt u meevaren? Donateur worden! :-) 

Word donateur

DANKZIJ RUIM 101.000 DONATEURS

Het werk van de KNRM wordt mogelijk gemaakt door de 101.000 donateurs: mensen die met donaties en giften, testamenten of legaten het werk van de KNRM al meer dan 195 jaar mogelijk maken.

Doneer nu

We hopen weer op een dag me mooi weer en veel bezoekers. Ook als u (nog) geen donateur bent zien we u graag op zaterdag 30 april als u meer informatie wil over de KNRM of station Lelystad in het bijzonder. 

Om 13.00u zal de bemanning een demo geven met de Bert en Anneke Knape voor het boothuis. 

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij