Skip to main content

Komt u ook naar Reddingbootdag 2019

Datum: zondag 05 mei 2019 | Sectie: Katwijk aan Zee

Op zaterdag 11 mei organiseert de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) haar landelijke open dag op 45 locaties. Dé dag om actief kennis te maken met het reddingwerk op het water, de professionele vrijwilligers en het materieel van de KNRM. Beleef het mee!

“Meevaren voor donateurs geen garantie dit jaar!”

Dit jaar is het meevaren voor donateurs niet gegarandeerd!! Vanwege wet- en regelgeving is het maximum aantal passagiers per vaartocht dit jaar vast gesteld op 12 personen! Wij zijn een druk bezocht station, waardoor het kan zijn dat wij mensen teleur moeten stellen. Wees dus op tijd erbij, zodat je verzekerd ben van een vaartocht op de reddingboot!

Het meevaren op de reddingboot is afhankelijk van de weersomstandigheden, de drukte of een alarmering/calamiteit. De bemanning van de reddingboot zal varen met donateurs tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Demonstraties en bezienswaardigheden Er valt ook dit jaar weer genoeg te zien en te beleven rondom het boothuis aan de Noordduinseweg. Gedurende de hele dag zullen brandweer, politie en ambulancedienst demonstraties verzorgen. Ook de Politie Honden Vereniging Katwijk zal een aantal spectaculaire demonstraties geven op de grasweide naast het boothuis. Op het terrein voor het boothuis staan diverse kraampjes waar u terecht kunt voor informatie over het Rode Kruis en Ghost Fishing. Ook de Katwijkse Reddingsbrigade niet!

In het boothuis kunt u terecht bij de reddingwinkel voor artikelen ten behoeve van de KNRM. Daarnaast kunnen kinderen geschminkt worden en is er voor de kleinste een springkussen aanwezig. Ook aan de innerlijke mens is gedacht en kunt u terecht voor patat, frikadellen en kroketten!

Kijk op de website www.knrm.nl/reddingbootdag voor routebeschrijvingen, plaatselijke programma’s, richtlijnen voor bezoekers en nog veel meer.

Katwijk aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.