KNRM Katwijk zet deuren open voor publiek tijdens open avonden

18 juli 2016

Op woensdag 20 juli, 27 juli en 3 augustus 2016 zal het boothuis ‘Groeneveld’ van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) Katwijk opengesteld worden voor het publiek.

Tussen 19.00 uur en 21.00 uur kunt u in het boothuis bij de bemanning terecht voor informatie over het reddingwerk, het bezichtigen van reddingboot De Redder en al het overige materieel. Ook zal er een fototentoonstelling en videofilms over het werk van de KNRM te zien zijn. Tevens is de reddingwinkel aanwezig. Hier kunnen verschillende artikelen, aangaande het reddingwerk, worden gekocht. Ook de brandweer, (strand)politie, ambulancedienst en reddingsbrigade zijn met voertuigen aanwezig en kunnen u uitleg geven over hun werkzaamheden. Omstreeks 19.30 uur zal op de grasweide naast het boothuis een demonstratie gegeven worden door politiehonden.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Bezoekers die tijdens de open avond Donateur of jeugdlid van de KNRM worden, mogen na afloop van de open avond, mits de weersomstandigheden dit toelaten, meevaren met de snelle reddingboot De Redder!

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij