Zonnige Reddingbootdag brengt veel donateurs op de been

2 mei 2015

Mede dankzij het prachtige zomerse weer is Reddingbootdag 2015 succesvol verlopen. Naar schatting 30.000 mensen hebben de dag bezocht en er zijn ruim 1000 nieuwe Redders aan de Wal ingeschreven.

Reddingbootdag is de gelegenheid bij uitstek voor donateurs van de KNRM om eens een kijkje in de keuken te krijgen van de organisatie die zij vaak al jaren een warm hart toedragen. De donateurs kunnen tijdens de open dag meevaren op de reddingboot, maar ook op de kades bij de boothuizen en bemanningsverblijven wordt een uitgebreid programma aangeboden. Demonstraties van samenwerkende hulpverleningsorganisaties zoals brandweer, politie, reddingbrigade en Kustwacht, diverse stands, fototentoonstellingen en natuurlijk voor de allerkleinste Jonge Redders schmink en een springkussen. Maar ook live muziek en een visje, hapje en een drankje maakten dat de bezoekers graag wat langer bleven genieten van het spektakel.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Reddingbootdag heeft, met het motto: donateur=meevaren en meevaren=donateur worden, niet alleen de functie om de huidige donateurs te bedanken, maar is ook de dag om nieuwe donateurs te werven en hun de gelegenheid te bieden kennis te maken met het belangrijke werk van de KNRM.

Elk reddingstation trekt voor deze speciale dag alles uit de kast. En met het zomerse weer van vandaag kunnen de vrijwilligers van de KNRM, en alle mensen die de KNRM een warm hart toedragen en vandaag langs kwamen, terugkijken op een prachtige dag.

Voor uw agenda: Nationale Reddingbootdag 2016 is op zaterdag 30 april.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij