Skip to main content

Zonnige Reddingbootdag brengt veel donateurs op de been

Datum: zaterdag 02 mei 2015 | Sectie: IJmuiden

Mede dankzij het prachtige zomerse weer is Reddingbootdag 2015 succesvol verlopen. Naar schatting 30.000 mensen hebben de dag bezocht en er zijn ruim 1000 nieuwe Redders aan de Wal ingeschreven.

Reddingbootdag is de gelegenheid bij uitstek voor donateurs van de KNRM om eens een kijkje in de keuken te krijgen van de organisatie die zij vaak al jaren een warm hart toedragen. De donateurs kunnen tijdens de open dag meevaren op de reddingboot, maar ook op de kades bij de boothuizen en bemanningsverblijven wordt een uitgebreid programma aangeboden. Demonstraties van samenwerkende hulpverleningsorganisaties zoals brandweer, politie, reddingbrigade en Kustwacht, diverse stands, fototentoonstellingen en natuurlijk voor de allerkleinste Jonge Redders schmink en een springkussen. Maar ook live muziek en een visje, hapje en een drankje maakten dat de bezoekers graag wat langer bleven genieten van het spektakel.

Reddingbootdag heeft, met het motto: donateur=meevaren en meevaren=donateur worden, niet alleen de functie om de huidige donateurs te bedanken, maar is ook de dag om nieuwe donateurs te werven en hun de gelegenheid te bieden kennis te maken met het belangrijke werk van de KNRM.

Elk reddingstation trekt voor deze speciale dag alles uit de kast. En met het zomerse weer van vandaag kunnen de vrijwilligers van de KNRM, en alle mensen die de KNRM een warm hart toedragen en vandaag langs kwamen, terugkijken op een prachtige dag.

Voor uw agenda: Nationale Reddingbootdag 2016 is op zaterdag 30 april.

IJmuiden

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.