Nh1816 introduceert de KNRM-polis

1 mei 2015

10% extra korting voor KNRM donateurs & vrijwilligers.

“We willen de donateurs belonen voor hun steun!”, zegt Lex Verëll, directievoorzitter van Nh1816 Verzekeringen. Met de installatie van de Verzekeringapp en overhandiging van de eerste KNRM polispas aan Roemer Boogaard, directeur KNRM, hebben de KNRM en Nh1816 vandaag officieel de nieuwe KNRM-polis van Nh1816 Verzekeringen gelanceerd.

De haven van IJmuiden, het hoofdkantoor van de KNRM en de reddingboot Nh1816, vormden het decor van deze officiële kick-off. Vanaf maandag 4 mei kunnen alle KNRM vrijwilligers en donateurs via hun lokale adviseur 10% extra korting krijgen op hun Nh1816 verzekering.(www.Nh1816.nl/KNRM)

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Reddingboot

De naam Nh1816 is voor altijd verbonden aan de nieuwe, gelijknamige reddingbootklasse. Maar de betrokkenheid van Nh1816 bij de KNRM gaat veel verder dan de boot alleen. “Vanuit sympathie steunen we waar we kunnen,” vertelt Lex Verëll enthousiast. “En daarom vinden wij het mooi al die vrijwilligers en andere sympathisanten – de Redders aan de wal – mee te laten profiteren van onze gezamenlijke verbondenheid met de KNRM”. Donateurs en vrijwilligers kunnen bij Nh1816 een KNRM-polis afsluiten. Zij krijgen bovenop de aantrekkelijke Nh1816 premie 10% extra KNRM korting!

Coöperatie

Nh1816 is een onafhankelijke coöperatie zonder winstoogmerk. “Eventuele winst geven wij via onze maatschappelijk betrokken projecten en de Stichting Goede Doelen graag terug aan de samenleving, waarbij de KNRM ons grootste goede doel is”, vertelt Verëll. De stichting bekostigde niet alleen de reddingboot Nh1816, maar geeft ook een structurele bijdrage voor de doorontwikkeling van het nieuwe ontwerp. Voor al die support kreeg Nh1816 al eens de Gouden Wimpel van de KNRM.

Ideologisch

“Ook de KNRM-polis komt voort uit ideologische overwegingen”, gaat Verëll verder. “Omdat wij de donateurs graag belonen voor hun steun en wij met dit product ook donateurs voor de KNRM denken te kunnen werven, zijn we enorm enthousiast. Met behulp van een selectie van onafhankelijke lokale advieskantoren, die net als wij de KNRM een warm hart toe dragen. We doen het sámen. En dan is het prachtig om de KNRM met je eigen product verder te kunnen helpen!”

NB. 2 mei is Nationale Reddingbootdag. Alle KNRM reddingstations hebben dan open dag.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij