Skip to main content

KNRM zoekt ontwerpers beeldmerk

Datum: woensdag 13 mei 2015 | Sectie: IJmuiden

De KNRM zoekt een ontwerp voor een beeldmerk gericht op veilig kitesurfen. Ben jij een ontwerper? Kijk dan op de link onderaan dit artikel.

INLEIDING
Langs de Nederlandse kusten zien we de laatste jaren een groeiend aantal kitesurfers uit binnen- en buitenland hun kunsten vertonen. Van rookie tot pro. Individueel en georganiseerd. Helaas zien we bij de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) het aantal incidenten toenemen. Preventie staat dan ook hoog op de agenda bij de KNRM en de kitersverenigingen.

Onder de vlag van veilig uit veilig thuis heeft de KNRM veiligheidsvoorschriften omarmd, de zogenaamde BROMFLY. Kortweg een soort buddychecklist voor kiters om goed voorbereid van huis te gaan en weer veilig aan land te komen. Van kiters voor kiters kan hierbij een leidend principe zijn.

DE OPDRACHT
De KNRM vraagt om een logo /beeldmerk van de BROMFLY die als merk (ikoon) in alle door de KNRM geregisseerde middelen voor kiters herkenbaar in beeld komt.

UITLEG BROMFLY
Buddy - Heb je een buddy? Kitesurfen doe je nooit alleen. Zorg dat je altijd met iemand anders gaat kitesurfen of dat iemand anders jou in de gaten houdt.
Release - Werkt de quickrelease?
Obstakels - Sta je ver genoeg van obstakels af?
Mes - Zit je mesje in je harnas?
Forecast - Is het verantwoordelijk om met de huidige voorspelling het water op te gaan?
Leash - Werkt de release van je safetyleash?
Yes, you can go! Kan je op alle zes vragen een ja-geven? Dan heb je vijf belangrijke factoren die tot ongevallen kunnen leiden in ieder geval getackeld.

Denk jij een mooi en origineel beeldmerk neer te kunnen zetten: doe dan hier mee met de wedstrijd. Voor deze website moet je je wel registreren.

IJmuiden

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.