Skip to main content

Bijzonder boek met verkoopopbrengst voor KNRM en KWF

Datum: vrijdag 15 mei 2015 | Sectie: IJmuiden

Kan je vrijen als het stormt? is een levendige vertelling over de wereldreis die zeiler/schrijver Ton Bruns tussen 1996 en 2001 maakte met zijn zeilschip.

Kan je vrijen als het stormt? is een levendige vertelling over de wereldreis die zeiler/schrijver Ton Bruns tussen 1996 en 2001 maakte met zijn zeilschip. Geen zoveelste logboekverslag, maar een beeldend verhaal over de avonturen aan boord. Spanningen, geluk, verdriet, haat, liefde, oplossend vermogen, angst, (in)toleratie, teamgeest, individualisme, natuurschoon: alle menselijke factoren van het zeilen/reizen worden op aansprekende manier geportretteerd. Een lust om te lezen! Een levendig én lijvig boekwerk van maar liefst 320 pagina’s, dat al lezend geen moment verveeld.

Schrijver/uitgever Bruns wil niet aan het boek verdienen, maar wil de verkoopmarge doneren aan twee voor hem voorname goede doelen. Van de verkoopprijs (20 euro) gaat 5 euro naar KNRM en 5 euro naar KWF. Kijk voor meer informatie over dit bijzondere boek en project op www.tonbruns.nl. Op die website is het boek ook direct te bestellen. Koop en boek en steun daarmee twee goede doelen tegelijk!

IJmuiden

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.