Skip to main content

Juli KNRM-actiemaand bij Fundrunner

Datum: vrijdag 03 juli 2015 | Sectie: IJmuiden

Wie in de maand juli de app Fundrunner gebruikt ten bate van de KNRM, maakt kans op prachtige prijzen. Juli is namelijk KNRM-actiemaand bij Fundrunner. Hoofdprijs is een man-overboord-oefening met de reddingboot Nh1816.

Verzekeringsmaatschappij Nh1816 is niet alleen de schenker van de reddingboot; het bedrijf participeert ook als sponsor binnen Fundrunner. Vandaar dat een unieke beleving aan boord van de reddingboot Nh1816 voor 4 personen een heel passende hoofdprijs is. Iedere Fundrunner die in de maand juli minimaal (na diverse activiteiten) €25,- ophaalt voor KNRM met Fundrunner, maakt kans op de hoofdprijs. Wie minimaal 15 euro ophaalt, dingt mee naar één van de 10 KNRM T-shirts en iedereen die binnen een maand 5 euro bij elkaar fietst, loopt, ect, maakt kans op één van de 15 fraai vormgegeven USB-sticks van de KNRM.

Download de gratis App Fundrunner en gebruik een activiteit (sportactiviteit, wandeling met gezin of dagelijkse fietstocht naar werk) om geld in te zamelen voor de KNRM. Zoals Onno Stooker uit Katwijk aan Zee: “Ik gebruik Fundrunner, dagelijks en altijd voor de KNRM. Inmiddels staat de score op 4496 km behaald met 376 activiteiten met een opbrengst van € 807,-. Ik gebruik Fundrunner met fietsen, hardlopen en wandelen. Ik fiets altijd naar mijn werk, 18 km heen en 18 km terug. Dat tikt dus lekker aan. We hebben een hond en die moet uiteraard elke dag uit. Bijna dagelijks lopen we via de duinen naar het strand en dat is dus ook elke keer goed voor € 2,00 of € 2,50. Op deze manier is het maandbedrag denk ik al snel ruim €100,00. Makkelijk verdiend! De kilometers die ik maak moet ik toch maken en nu krijg ik er gratis geld voor dat door de KNRM gebruikt kan worden.

Ik heb voor de KNRM gekozen omdat ik veel respect heb voor het werk dat de vrijwilligers doen. En als kustbewoner is de KNRM dé organisatie om te ondersteunen.”

Enthousiast geworden en ook voor de KNRM op pad? Grijp dan de KNRM-actiemaand aan om te starten!

" data-oembed_provider="youtube" data-resizetype="noresize">

IJmuiden

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.