Bedankbrief reddingsactie van 3 juli 2016

8 juli 2016
ijmuiden

Hallo,

Afgelopen zondagmorgen vroeg ben ik met mijn zeiljachtje “Sloe Gin” van de Noordzee gesleept met motorpech.

Dit was ongeveer 28NM ten westen van IJmuiden.

Wij zijn naar het pompstation van de Marina IJmuiden gesleept en konden vrijwel direct met de bootlift even op de kant om de schade op te nemen en hebben deze ook direct kunnen repareren.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Het bleek te gaan om een visnet in de schroef zoals ik al vermoedde.

Wel moest de schroef er even af en na het verwijderen van de ongeregeldheden kon deze weer terug worden gemonteerd waarna wij verder huiswaarts konden.

Op het NH kanaal richting A’dam kwamen wij er achter dat de afgebroken wisselwacht ons begon op te breken en hebben wij onze reis onderbroken en hebben bij WV Aeolus de verloren slaap ingehaald.

De volgende dag weer heelhuids op de motor in onze thuishaven Broekerhaven aanbeland.

Wij willen u en uw bemanning nogmaals heel hartelijk bedanken en hopen nooit meer van uw diensten gebruik te hoeven maken J Wel zullen we de KNRM blijven sponseren.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij