Skip to main content

Open- en demo avond redding diensten zeer geslaagd-foto-video

Datum: woensdag 09 augustus 2017 | Sectie: Hoek van Holland

De drie waterreddingsdiensten, KNRM van Hoek van Holland en ter Heijde, de 's-Gravenzandse reddingsbrigade en de Hoekse Strandwacht hebben woensdagavond demonstraties gegeven in de Hoekse Berghaven

Het doel van de avond was het laten zien wat er voor de kust en op het strand aan hulpverlening aanwezig is, Dit werd getoond door demonstraties in de Berghaven. Deze had ook als doel werven van vrijwilligers, die de diensten goed kunnen gebruiken. Dat is bij zeker één iemand gelukt, die veel belangstelling toonde voor het werk van de KNRM.

Voor het bemanningsverblijf stonden het Kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM, natuurlijk de voer en vaartuigen van ’s Gravenzandse reddingsbrigade en Hoekse Strandwacht. Hier mocht groot en klein inzitten en opzitten, natuurlijk om een ieder enthousiast te maken. De NHV SAR helikopter maakte deel uit van de einddemonstratie. Het publiek bestond voor de helft uit vakantiegangers en de overige helft uit de Hoek of Westland. Zowel de redders als de aanwezige toeschouwers vonden dit een grandioze avond.

video WOS:

Onderstaande beelden van Karin Brussaard, Dé naam in beeld b.v.

www.karinbrussaard.nl

Video van Hans van den Ende

Hoek van Holland

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.