HOME

Open- en demo avond redding diensten zeer geslaagd-foto-video

09-08-2017 hoek van holland

De drie waterreddingsdiensten,  KNRM van Hoek van Holland en ter Heijde, de 's-Gravenzandse reddingsbrigade en de Hoekse Strandwacht hebben woensdagavond demonstraties gegeven in de Hoekse Berghaven

Het doel van de avond was het laten zien wat er voor de kust en op het strand aan hulpverlening aanwezig is, Dit werd getoond door demonstraties in de Berghaven. Deze had ook als doel werven van vrijwilligers, die de diensten goed kunnen gebruiken. Dat is bij zeker één iemand gelukt, die veel belangstelling toonde voor het werk van de KNRM.

Voor het bemanningsverblijf  stonden het Kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM, natuurlijk de voer en vaartuigen van ’s Gravenzandse reddingsbrigade en Hoekse Strandwacht. Hier mocht groot en klein inzitten en opzitten, natuurlijk om een ieder enthousiast te maken. De NHV SAR helikopter maakte deel uit van de einddemonstratie. Het publiek bestond voor de helft uit vakantiegangers en de overige helft uit de Hoek of Westland. Zowel de redders als de aanwezige toeschouwers vonden dit een grandioze avond.

video WOS:

Onderstaande beelden van Karin Brussaard, Dé naam in beeld b.v. 

www.karinbrussaard.nl

Video van Hans van den Ende

DEEL DIT BERICHT
Terug naar nieuwsoverzicht