Weekoverzicht KNRM Station Hindeloopen Wk 20

Weekoverzicht KNRM Station Hindeloopen Wk 20

25 mei 2021

Weekoverzicht KNRM Station Hindeloopen Wk 20

 Op 18 mei is de Neeltje Struijs opgehaald voor groot onderhoud in IJmuiden. De Francine Kroesen, net als de Neeltje Struijs een reddingsboot van de Atlantic klasse neemt de taken de komende weken over

 Alarmering 15. Op dinsdag 20 mei om 14.52 uur is KNRM Station Hindeloopen gealarmeerd voor een vaartuig dat water maakte. Net na 15.00 voeren de Alida en de Francine Kroesen uit. Het vaartuig bevond zich op dat moment west van Kornwerderzand bij nieuw opgespoten land. Op het moment dat de reddingsboten van Hindeloopen ter plekke aan kwamen bleken de opvarenden al aan boord te zijn gegaan van het daar ter plaatse zijnde werkschip. Daarop zijn de Alida en Francien Kroesen overgegaan tot berging van het vaartuig en hebben het zonder problemen naar de haven van Makkum gebracht. Op 16.35 keerden beiden boten terug in Hindeloopen.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij