Skip to main content

Kwaliteit op tijd. Net op tijd.......

Datum: zondag 24 april 2022 | Sectie: Hindeloopen

Zaterdagavond rond 21.20 uur werd KNRM Hindeloopen door de Kustwacht gealarmeerd met Prio 1. Voor de kust van Makkum was een rubberboot met 2 jongens afgedreven door motorpech. Vanwege de invallende duisternis en de zomerse kleding van het tweetal was haast geboden. We zijn met de Alida en de Neeltje Struijs direct naar de laatst bekende positie gevaren.  Een van onze vrijwilligers is op het Makkumer strand polshoogte gaan nemen. Gelukkig was er telefonisch contact met de opvarenden en kon de Alida de rubberboot snel traceren. Het tweetal werd aan boord genomen en met hun bootje afgeleverd in Makkum. Daar werden ze door de KNRM’er en familie opgevangen en thuis gebracht om weer op te warmen. Een snelle actie die zomaar anders had kunnen aflopen. Kwaliteit, deze keer, net op tijd! Precies waar de KNRM al zo’n 200 jaar voor staat: Redden van mens en dier als ze in nood zijn. 24/7!

Hindeloopen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.