Skip to main content

1e paal boothuis KNRM Hindeloopen geslagen!

Datum: vrijdag 24 september 2021 | Sectie: Hindeloopen

Vanmorgen heeft Egbert Vos de eerste paal geslagen voor ons boothuis. Een logische keus. Egbert is al 33 jaar KNRM-vrijwilliger en motordrijver in Hindeloopen. Met het slaan van de eerste, 9 meter lange metalen paal is een start gemaakt met de bouw. Uiteindelijk verwachten we medio februari het -geprefabriceerde- boothuis operationeel te hebben. 

Achter de “controls” van een hijskraan aan boord van een binnenvaarder gaf Egbert het startsein voor het plaatsen van 8 funderingspalen waar begin volgend jaar het boothuis kant-en-klaar wordt geplaatst. Een mooie en professionele actie mede mogelijk gemaakt door onze sponsors! 

De crowdfundingsactie voor het boothuis zit in zijn laatste week. Die loopt gesmeerd. Volgende week maken we, na 3 maanden campagne voeren, de opbrengst bekend!

Hindeloopen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.