Werkgevers maken reddingwerk mogelijk

Werkgevers maken reddingwerk mogelijk

14 oktober 2022

De vrijwilligers van KNRM reddingstation Hansweert varen jaarlijks gemiddeld 30 keer uit om mensen te redden en te helpen op de Ooster- en Westerschelde. Deze reddingsacties zijn mogelijk dankzij donateurs, vrijwillige inzet van onze mensen, steun van het thuisfront én hun werkgevers!

Daarom brachten een delegatie van het reddingstation vrijdagmiddag 14 oktober een bezoek aan De Wolf Maritime Safety te Yerseke. Speciaal om directeur Ad de Wolf te bedanken dat onze opstappers Tim en Theo onder werktijd alles mogen laten vallen om zo snel mogelijk mensen te kunnen gaan redden. En het is ook niet erg als opstapper Maarten van reddingstation Neeltje Jans iets later op zijn werk in Yerseke verschijnt na een nachtelijke reddingsactie. En dat is nog niet alles, want regelmatig mag de KNRM kosteloos gebruikmaken van de materialen en expertise van De Wolf. De KNRM heeft grote waardering voor deze steun!

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De directie van De Wolf Maritime Safety is er trots op dat zij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het reddingwerk door de vrijwilligers van de KNRM. Vanaf nu kunnen bezoekers dat direct zien bij de ingang. Daar hangt namelijk een bordje van de KNRM met daarop de tekst “Hier werkt een KNRM-er”.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij