Skip to main content

Werkgevers maken reddingwerk mogelijk

Datum: vrijdag 14 oktober 2022 | Sectie: Hansweert

De vrijwilligers van KNRM reddingstation Hansweert varen jaarlijks gemiddeld 30 keer uit om mensen te redden en te helpen op de Ooster- en Westerschelde. Deze reddingsacties zijn mogelijk dankzij donateurs, vrijwillige inzet van onze mensen, steun van het thuisfront én hun werkgevers!

Daarom brachten een delegatie van het reddingstation vrijdagmiddag 14 oktober een bezoek aan De Wolf Maritime Safety te Yerseke. Speciaal om directeur Ad de Wolf te bedanken dat onze opstappers Tim en Theo onder werktijd alles mogen laten vallen om zo snel mogelijk mensen te kunnen gaan redden. En het is ook niet erg als opstapper Maarten van reddingstation Neeltje Jans iets later op zijn werk in Yerseke verschijnt na een nachtelijke reddingsactie. En dat is nog niet alles, want regelmatig mag de KNRM kosteloos gebruikmaken van de materialen en expertise van De Wolf. De KNRM heeft grote waardering voor deze steun!

De directie van De Wolf Maritime Safety is er trots op dat zij een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het reddingwerk door de vrijwilligers van de KNRM. Vanaf nu kunnen bezoekers dat direct zien bij de ingang. Daar hangt namelijk een bordje van de KNRM met daarop de tekst “Hier werkt een KNRM-er”.

Hansweert

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.