Skip to main content

Persoon vermist Westerschelde

Datum: donderdag 15 februari 2018 | Sectie: Hansweert

Diverse hulpdiensten zijn donderdagmorgen 15 februari ingezet nadat een melding binnen was gekomen van een vermist persoon. Vrijwilligers van KNRM reddingstation Hansweert, medewerkers van politie en Rijkswaterstaat zijn om 9:50 uur gealarmeerd nadat ter hoogte van Hoedekenskerke een verlaten auto was aangetroffen. Het vermoeden bestond dat de bestuurder te water was geraakt.

Nabij de haveningang werd al snel een drenkeling waargenomen welke door vrijwilligers van de KNRM uit het water is gehaald. Aan boord van de reddingboot is direct gestart met reanimatie. Vervolgens is koers gezet richting Hansweert alwaar een ambulance klaar stond.

Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hulp bleek tevergeefs. Het slachtoffer is overleden.

De bemanning en plaatselijke commissie van reddingstation Hansweert wil graag haar medeleven uiten aan de familie en vrienden van het slachtoffer en wenst hun veel sterkte toe.

Foto: HV Zeeland

Hansweert

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.