Persoon vermist Westerschelde

15 februari 2018

Diverse hulpdiensten zijn donderdagmorgen 15 februari ingezet nadat een melding binnen was gekomen van een vermist persoon. Vrijwilligers van KNRM reddingstation Hansweert, medewerkers van politie en Rijkswaterstaat zijn om 9:50 uur gealarmeerd nadat ter hoogte van Hoedekenskerke een verlaten auto was aangetroffen. Het vermoeden bestond dat de bestuurder te water was geraakt.

Nabij de haveningang werd al snel een drenkeling waargenomen welke door vrijwilligers van de KNRM uit het water is gehaald. Aan boord van de reddingboot is direct gestart met reanimatie. Vervolgens is koers gezet richting Hansweert alwaar een ambulance klaar stond.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hulp bleek tevergeefs. Het slachtoffer is overleden.

De bemanning en plaatselijke commissie van reddingstation Hansweert wil graag haar medeleven uiten aan de familie en vrienden van het slachtoffer en wenst hun veel sterkte toe.

Foto: HV Zeeland

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij