Skip to main content

Motorjacht gestrand op strekdam, opvarende van boord gehaald

Datum: zondag 23 april 2017 | Sectie: Hansweert

Een motorjacht met twee opvarenden liep in de avond van 23 april aan de grond nabij boei 81-A. Hierop werden om 19:24 uur de vrijwilligers van KNRM reddingstation gealarmeerd. Ook een sleepboot van Multraship voer uit.

Ter plaatse bleek dat het motorjacht op een strekdam was beland en inmiddels vrijwel droog stond. Twee opstappers zijn aan boord van het motorjacht gegaan om te controleren hoe de opvarenden er aan toe waren en of er schade was. De opvarenden waren hevig geschrokken maar verder ongedeerd.

Één persoon is aan boord genomen van de reddingboot Jan van Engelenburg en mee terug gevaren naar Hansweert. De schipper bleef aan boord in afwachting van hoog water.

Actie: 2017-2
Foto's KNRM Hansweert

Hansweert

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.