Skip to main content

KNRM Rederskring Enkhuizen is een feit

Datum: vrijdag 08 december 2017 | Sectie: Enkhuizen

Vorige week vond de officiële start plaats van de KNRM Rederskring Enkhuizen met een eerste informatieavond. Een rederskring is een club van lokale en regionale ondernemers die het reddingstation bij hen in de buurt voor een periode van meerde jaren financieel ondersteund.

Het sponsoren van het lokale reddingstation kan voor een bedrijf van meerwaarde zijn, bóven het steunen van de landelijke KNRM. Voor die bedrijven is een zogenaamde Rederskring een ideaal platform: een businessclub met lokale en regionale bedrijven rond het lokale reddingstation.Zo investeert het bedrijf in een lokaal goed doel, en houd het doormiddel van een jaarlijkse netwerkdag op het reddingstation contact met andere lokale bedrijven. Tijdens deze netwerkdag krijgen zij ook de gelegenheid om een rondje mee te varen met de reddingboot.

De eerste informatieavond werd geopend door onze voorzitter en burgemeester van Enkhuizen, Jan Baas. Reeds voor de start had de eerste “reder” zich aangemeld : Compagnieshaven Enkhuizen bv. Tijdens de avond melde zich nog twee “reders” : VMG Yachtbuilders bv en een lokale ondernemer die liever anoniem blijft.

Deze week heeft sleepbootonderneming Svitzer uit IJmuiden aangegeven ook reder te willen worden.

Alle reders, welkom aan boord ! De Koninklijke Nederlandse ReddingMaatschappij ontvangt immers geen subsidies van gemeenten of het rijk en moet haar jaarlijkse begroting geheel dekken met giften, donaties en nalatenschappen.

Denkt u als ondernemer dit is ook iet voor mij kijk dan hier voor meer informatie : https://www.knrm.nl/rederskringen

Of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Enkhuizen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.