Skip to main content

KNRM Enkhuizen houdt deze zomer 2x een Open Boot

Datum: donderdag 27 juli 2023 | Sectie: Enkhuizen

KNRM Enkhuizen houdt Open Boot in Compagnieshaven

De opstappers van KNRM Enkhuizen hebben één ding gemeen: ze delen een gedrevenheid en ze staan 24 uur per dag, zeven dagen in de week klaar om anderen te helpen. Dat doen ze geheel vrijwillig. Jaarlijks komen ze gemiddeld honderd keer in actie om mens en dier te redden op het IJsselmeer en Markermeer.

Zaterdag 29 juli kun je kennismaken met deze helden. Dan houdt reddingstation Enkhuizen namelijk Open Boot in de Compagnieshaven. Tussen 15.00 en 18.00 uur kun je een kijkje nemen aan boord van de reddingboot en de redders het hemd van het lijf vragen. Ze vertellen je graag over het bijzondere reddingswerk, spannende acties, de wekelijkse oefenavonden en hun twee reddingboten: de Watersport en de Corrie Dijkstra - Van Elk. 

Ook kun je je laten informeren over de handige KNRM Helpt app en vrijwilliger of Redder aan de Wal worden. En voor wie nog graag een KNRM-winpel of petje wil aanschaffen: deze zijn zaterdag verkrijgbaar op de kade.

KNRM Enkhuizen - Open Boot 

Zaterdag 29 juli

15.00 uur tot 18.00 uur

Compagnieshaven, nabij het havenkantoor

Heb je voor aanstaande zaterdag al andere plannen? Geen nood: zaterdag 5 augustus houdt KNRM Enkhuizen nog een Open Boot, dan in de Buitenhaven ter hoogte van het havenkantoor en de Visafslag.

Reddingboot en bemanning blijven natuurlijk wel inzetbaar voor acties. Dus als de pieper gaat…

 

Enkhuizen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.