Skip to main content

Interne verbouwing KNRM boothuis Enkhuizen

Datum: vrijdag 17 maart 2017 | Sectie: Enkhuizen

De winterperiode is rustig wat betreft inzetten, maar onze vrijwilligers hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten.

Traditiegetrouw worden de wintermaanden benut voor opleidingen, cursussen en trainingen zodat we weer volledig bijgeschoold het nieuwe seizoen in kunnen.

Maar naast dit alles is een aantal van onze vrijwilligers op de oefen/onderhoudsavond en op een aantal zaterdagen druk bezig geweest met een interne verbouwen van ons boothuis.

Boven de ligplaats van onze reddingboot Corrie Dijkstra- van Elk is een complete bergzolder aangebracht inclusief een vaste trapopgang, verlichting en stroomvoorziening.

Een aantal jaren geleden was al een klein gedeelte voorzien van een opberg gedeelte, Dit jaar is besloten het helemaal dicht te maken. Zo is er meer bergruimte ontstaan, is de nok van het dak en de roldeur beter schoon te houden, is het betreden van de opbergruimte nu veiliger en zullen de stookkosten lager worden.

De aankomende weken zullen onze vrijwilligers het geheel nog voorzien van een laagje verf zodat alles voor reddingsbootdag helemaal spik en span is.

Enkhuizen

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.