Skip to main content

Onwel wording strand Egmond Binnen

Datum: woensdag 24 juli 2019 | Sectie: Egmond aan Zee

Halverwege de middag krijgt de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) alarm voor een onwelwording op het strand van Egmond Binnen. In verband met de aard van de melding wordt direct om een tweede tereinvoertuig gevraagd, hierop krijgt ook de bemanning van het Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) alarm.

Het terreinvoertuig EGM 110 en een waterscooter van de ERB gaan onderweg terwijl het KHV wacht op de aanrijdende Ambulance.

De onwelwording valt mee, de patient is redelijk aanspreekbaar. Het vervoer over het strand is door de grote mensen massa niet eenvoudig, er wordt besloten dat de patient door de EGM 110 wordt vervoerd naar het boothuis.

Bij het boothuis vindt de overdracht plaats met het Ambulance personeel. Na een korte check wordt de patient voor verdere controle vervoerd naar het ziekenhuis.

Inzet : 2019/11

Egmond aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.