Onwel wording strand Egmond Binnen

24 juli 2019

Halverwege de middag krijgt de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) alarm voor een onwelwording op het strand van Egmond Binnen. In verband met de aard van de melding wordt direct om een tweede tereinvoertuig gevraagd, hierop krijgt ook de bemanning van het Kusthulpverleningsvoertuig (KHV) alarm.

Het terreinvoertuig EGM 110 en een waterscooter van de ERB gaan onderweg terwijl het KHV wacht op de aanrijdende Ambulance.

Dankzij donateurs

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Meer informatie Word donateur

De onwelwording valt mee, de patient is redelijk aanspreekbaar. Het vervoer over het strand is door de grote mensen massa niet eenvoudig, er wordt besloten dat de patient door de EGM 110 wordt vervoerd naar het boothuis.

Bij het boothuis vindt de overdracht plaats met het Ambulance personeel. Na een korte check wordt de patient voor verdere controle vervoerd naar het ziekenhuis.

Inzet : 2019/11

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij