Skip to main content

Jongedame veilig aangetroffen

Datum: zaterdag 08 juli 2023 | Sectie: Egmond aan Zee

Jongedame na uitgebreide zoekactie in goede gezondheid gevonden.

Zaterdagmiddag krijgt de vrijwillige bemanning van de KNRM stations Wijk aan Zee & Egmond aan Zee alarm voor een vermissing voor de kust van Wijk aan Zee. De vrijwilligers van de Reddingsbrigade Wijk aan Zee zijn dan al enige tijd aan het zoeken.

Ondanks dat het erg druk is op strand is de reddingboot Adriaan Hendrik binnen 15 minuten onderweg naar Wijk aan Zee. Aangekomen in het zoekgebied voegt de Adriaan Hendrik zich bij de reddingboot Donateur (Wijk aan Zee).

De beide Kusthulpverleningsvoertuigen (KHV) assisteren Reddingsbriade Wijk aan Zee vanaf het strand.

Op zee voegen de reddingboten van : IJmuiden, Zandvoort & Noordwijk zich bij de varende eenheden, vanuit de lucht geassisteerd door de Kustwacht Helikopter.

Omstreeks 18.30 uur komt het verlossende bericht, de jongedame is veilig aangetroffen. Hierop wordt de zoekactie beëindigd en keren alle eenheden retour station.

Egmond aan Zee

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.