Jongedame veilig aangetroffen

Jongedame veilig aangetroffen

8 juli 2023

Jongedame na uitgebreide zoekactie in goede gezondheid gevonden.

Zaterdagmiddag krijgt de vrijwillige bemanning van de KNRM stations Wijk aan Zee & Egmond aan Zee alarm voor een vermissing voor de kust van Wijk aan Zee. De vrijwilligers van de Reddingsbrigade Wijk aan Zee zijn dan al enige tijd aan het zoeken.

Ondanks dat het erg druk is op strand is de reddingboot Adriaan Hendrik binnen 15 minuten onderweg naar Wijk aan Zee. Aangekomen in het zoekgebied voegt de Adriaan Hendrik zich bij de reddingboot Donateur (Wijk aan Zee).

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

De beide Kusthulpverleningsvoertuigen (KHV) assisteren Reddingsbriade Wijk aan Zee vanaf het strand.

Op zee voegen de reddingboten van : IJmuiden, Zandvoort & Noordwijk zich bij de varende eenheden, vanuit de lucht geassisteerd door de Kustwacht Helikopter.

Omstreeks 18.30 uur komt het verlossende bericht, de jongedame is veilig aangetroffen. Hierop wordt de zoekactie beëindigd en keren alle eenheden retour station.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij