Skip to main content

Zoekactie naar vermist kind

Datum: zaterdag 28 mei 2022 | Sectie: Breskens

Vrijdagavond is de bemanning van reddingboot Zeemanshoop van KNRM Breskens met spoed uitgevaren om te zoeken naar een vermist kind op het strand nabij Dishoek. Het meisje is na een korte zoekactie in goede gezondheid op het strand teruggevonden. 

Vrijdagavond om 19:12 uur is de bemanning van reddingboot Zeemanshoop gealarmeerd met de melding 'Prio 1 kind vermist'. Een 8-jarig meisje wordt op het strand nabij Dishoek vermist. Ook reddingboot Uly van KNRM Westkapelle en de SAR-helikopter van de Kustwacht werden opgeroepen om te zoeken.

Na snel uitgevaren te zijn richting Dishoek wordt er tussen boei OG14 en OG18 gestart met maken van zoekslagen. Kort daarna komt de melding van de Kustwacht dat het kind in goede gezondheid op het strand is teruggevonden. De zoekactie wordt daarom beeindigd en reddingboot Zeemanshoop gaat retour Breskens. 

Tijdstip alarm: 19.12 uur
Wind: West Bft. 3
Zicht: Goed

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.