Skip to main content

Motorjacht met storing

Datum: zaterdag 07 mei 2022 | Sectie: Breskens

Afgelopen zaterdag is reddingboot Koos van Messel, die tijdelijk reddingboot Zeemanshoop vervangt, uitgerukt voor een motorjacht met storing. Na een sleepverbinding te hebben aangelegd kon het jacht veilig worden afgemeerd in Breskens. 
 

Na de zaterdagmiddagoefening werd de bemanning van reddingboot Koos van Messel opgeroepen voor een motorjacht met problemen dat zich niet ver van Breskens bevond. De motor bleek storing te hebben, waardoor het jacht stuurloos was geworden. Eenmaal ter plaatse is een van de bemanningsleden overgestapt op het jacht om een sleepverbinding tot stand te brengen. Het jacht is vervolgens veilig bij een jachtwerf in Breskens afgemeerd, waarop reddingboot Koos van Messel retour station kon. 

 

Tijdstip alarm: 16:50
Zicht: goed
Wind: Noord-West 4bft

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

De KNRM is een goed doel. We ontvangen geen subsidie van de overheid. Daarom is jouw bijdrage zo belangrijk.

Met jouw hulp leiden we vrijwilligers op, onderhouden en bouwen we reddingboten en brengen we de uitrusting van onze redders op orde.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.