Skip to main content

Zeiljacht met motorstoring op de Rede van Vlissingen

Datum: vrijdag 07 september 2018 | Sectie: Breskens

Een zeiljacht kreeg vrijdagmiddag te kampen met motorstoring op de Rede van Vlissingen. Reddingboot Zeemanshoop voer uit ter assistentie, maar moest uiteindelijk niet in actie komen.

Iets voor 15.00u op vrijdagmiddag wordt de Breskense reddingbootbemanning gealarmeerd door de Nederlandse Kustwacht. Het blijkt dat er een zeiljacht met motorstoring op de Westerschelde hulp nodig heeft.

Reddingboot Zeemanshoop vaart uit ter assistentie. Eenmaal bij het jacht blijkt sleepboot Multratug 9 reeds ter plaatse is. De zeilers accepteren de geboden hulp van bergings- en sleepbedrijf Multraship.

Als blijkt dat verder alles in orde is gaat de reddingboot retour station. De Multratug 9 zal het jacht naar Breskens slepen voor reparatie bij een jachtwerf.

Tijdstip alarm: 14:54 uur
Wind: West 5 Bft.
Zicht: Goed (20 NM)

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.