Skip to main content

Vrouw vermist bij Dishoek

Datum: woensdag 30 november 2016 | Sectie: Breskens

Reddingboot Zeemanshoop heeft woensdagavond gezocht naar een vermiste vrouw bij Dishoek. Tijdens de zoekactie kwam gelukkig het bericht dat de vrouw was gevonden.

Tijdens de avondoefening van de reddingbootbemanning wordt de reddingboot aangeroepen door het Schelde Coördinatie Centrum (SCC). Deze hebben via de politie een aanvraag binnen gekregen om te assisteren bij een vermissing van een jonge vrouw. Omdat er een vermoeden is dat ze naar het strand is gegaan en misschien het water in, wordt er aan de reddingboot gevraagd om de kustlijn bij Dishoek af te zoeken.

Reddingboot Zeemanshoop zet koers naar Dishoek en is snel ter plaatse. De kustlijn tussen de boeien OG 8 en OG 12 wordt volledig afgezocht. Na een tijdje komt het verlossende woord dat de vrouw terecht is en dat de zoekactie kan worden beëindigd.

Hierop kan de reddingbootbemanning weer verder met de avondoefening.

Tijdstip alarm: 20:00 uur
Wind: Zuid-West 2 Bft.
Zicht: Goed (donker)

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.