Skip to main content

Jeroen de Koster gehuldigd

Datum: zaterdag 03 december 2016 | Sectie: Breskens

Plaatsvervangend schipper Jeroen de Koster is vandaag in het zonnetje gezet. Hij ontving de vrijwilligersmedaille voor 15 jaar inzet op de reddingboot van Breskens.

Jeroen de Koster is in het dagelijkse leven kapitein op een chemicaliëntanker. Hij is daarbij vaak langere periodes van huis af en miste hierdoor het jaarlijkse bemanningsdiner.

Normaal gezien worden de jubilarissen op het bemanningsdiner in het zonnetje gezet, maar voor Jeroen moest er dus iets anders verzonnen worden. We wilden het niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom werd er vandaag na de oefening uitgeweken naar strandpaviljoen Breskens aan Zee.

Hier werd door de secretaris van de plaatselijke commissie, Peter van de Velde, een kleine toespraak gehouden en kreeg Jeroen namens Zijne Majesteit de Koning de vrijwilligersmedaille en oorkonde Openbare Orde en Veiligheid uitgereikt.

Jeroen de Koster is sinds april 2001 vrijwilliger bij KNRM Breskens en is sinds 2011 plaatsvervangend schipper op reddingboot Zeemanshoop. In de ruim 15 jaar die hij nu vrijwilliger is, heeft hij deelgenomen aan 386 reddingacties, waarbij 711 personen in veiligheid zijn gebracht.

Jeroen, namens plaatselijke commissie en bemanning nogmaals gefeliciteerd!

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.