Visboot in problemen voor haven van Breskens

29 mei 2019

Woensdagavond is reddingboot Zeemanshoop uitgevaren voor een visboot met motor problemen. De visboot is naar de haven van Breskens gesleept en veilig afgemeerd.

Een visser en zijn hond zijn woensdagavond onderweg om op deze mooie avond een rondje te gaan varen. Kort na het verlaten van de haven geeft de motor de geest. De visser besluit de schipper van reddingboot Zeemanshoop te bellen waarop deze via de Nederlandse Kustwacht alarm laat maken voor de reddingbootbemanning.

Word donateur

Wist u dat de KNRM volledig afhankelijk is van donaties?

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

Kort daarop gaan de piepers van de reddingboot bemanning. Na vertrek van reddingboot Zeemanshoop zetten zij gelijk koers richting de visboot waar ze snel ter plaatse zijn.

Er wordt een sleepverbinding gemaakt en de visboot wordt richting Breskens gesleept. De bemanning van de reddingboot wordt bedankt en gaat terug naar haar eigen plekje in de haven van Breskens.

Tijdstip alarm: 19:07 uur
Wind: Zuid-West 3 Bft.
Zicht: Goed (21 NM)

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij