Geslaagde en zonnige Reddingbootdag

14 mei 2019

KNRM reddingstation Breskens kijkt zeer tevreden terug op de gehouden open dag. We mochten vele enthousiaste bezoekers verwelkomen.

Naar schatting konden we zo’n 500 bezoekers verwelkomen op de Middenhavendam in Breskens. Ruim 200 daarvan maakten een tochtje met reddingboot Zeemanshoop over de Westerschelde.

Word donateur

DANKZIJ ONZE VELE DONATEURS

Sinds 1824 wordt het werk van KNRM mogelijk gemaakt door trouwe en betrokken donateurs, die met donaties, giften, testamenten of legaten de KNRM steunen.

Doneer nu

We mochten vele bestaande donateurs verwelkomen, maar we kregen er ook veel nieuwe donateurs bij. In totaal konden we in Breskens 11 nieuwe donateurs inschrijven.

De verkoop van koffie, thee, fris, cake en KNRM spullen bracht zo’n € 850,- in het laatje.

KNRM Breskens bedankt het Visserijmuseum, brandweergroep Breskens, brandweergroep stampershoek, Rope Rescue Team (RRT) van brandweer Terneuzen, garage Varamo en alle overige vrijwilligers voor hun medewerking aan deze dag. Een speciale dank aan Miranda en Adrie Steijaert van Feet en Soul voor het sponsoren van de cake die wij konden verkopen.

Reddingbootdag 2019 gemist? Volgend jaar weer een kans op Reddingbootdag 2020.

Met dank aan maikel verdonk voor de mooie foto’s.

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

© 2022 Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij