Skip to main content

Vier jubilarissen tijdens jaarlijks bemanningsdiner

Datum: maandag 27 november 2023 | Sectie: Breskens

Ieder jaar rond de 11e november, wat de officiële verjaardag van de KNRM is, wordt traditiegetrouw de complete bemanning met partner uitgenodigd voor een diner. Tijdens dit diner, bij restaurant Amuse in Breskens, wordt er met de bemanning terug- en vooruit gekeken naar het afgelopen en het komende jaar. 

Zo waren er dit jaar vier jubilarissen op het station Breskens. Zij hebben zich al minstens 10 jaar ingezet als vrijwilliger voor de KNRM. Vanuit de bemanning zijn dit Tim Meeusen en Jimmy Verduijn, 10 jaar opstapper en plaats vervangend schipper, en Wouter Otten reeds 15 jaar opstapper. Jimmy was deze avond afwezig door geboorte eerder die dag maar zal later nog gehuldigd worden.

Daarnaast was er ook een jubilaris die hier niet bij stil had gestaan, namelijk onze secretaris Jos van den Heuvel. Hij was opstapper en plv schipper in de periode van 1986-2004. Daarna is het even stil geweest en is hij in 2015 weer gestart als vrijwilliger in de plaatselijke commissie als secretaris van het station. Alle jubilarissen van harte gefeliciteerd!

Het station kan ook positief naar het komende jaar kijken. Naast de huidige  jonge redder en een maatschappelijke stagiair kunnen we zeker drie nieuwe jonge opstappers gaan inschrijven als vrijwilliger. 

Breskens

Gerelateerd nieuws

Nieuwsbrief

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS?

Download de KNRM Helpt app

MET DE KNRM HELPT APP BEREIKT U ONS ALTIJD EN OVERAL

Met één druk op de knop alarmeert u het dichtstbijzijnde reddingstation. Altijd veilig het water op? Download de KNRM Helpt App.

Word donateur

DIT BETEKENT UW DONATIE VOOR DE KNRM

Verander het bedrag met de plus- en minknop om te bekijken wat uw donatie voor de KNRM kan betekenen.

Deel dit bericht

Mis de boot niet!
Schrijf je nu in voor de KNRM nieuwsbrief

Maandelijks houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes, evenementen en bijzondere acties van de KNRM en onze reddingstations. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.